Professionele sportfysiotherapie in Tilburg

Stel je voor, je bent net lekker aan het sporten en ineens voel je pijn aan je knie. Of je bent begonnen met hardlopen, maar als je de deur uitstapt om op pad te gaan, voel je een zeurende pijn. Deze pijn verdwijnt niet, maar wordt steeds erger. Sportblessures kunnen plotseling ontstaan, maar zich ook langzamerhand ontwikkelen. Zorg goed voor jezelf en laat jouw sportblessure behandelen door een sportfysiotherapeut van Fysio Fitaal uit Tilburg!

 

Wat is sport fysiotherapie door een sportfysio?

Sportblessures komen vaak voor en zijn helaas niet altijd te voorkomen. Klachten aan de voorste kruisband, meniscusklachten, hamstringklachten, liesklachten, enkelklachten en achillespees blessures zijn veel voorkomende blessures. Als jij in onze fysiotherapiepraktijk komt met een blessure, zal de sportfysiotherapeut de behandeling starten met een vraaggesprek. Uit het gesprek verzamelen wij alle relevante informatie over de blessure zodat we kunnen beginnen met sportfysiotherapie. Mocht het nodig zijn, dan schakelen we de huisarts of een orthopedisch specialist in voor meer informatie of een aanvullende behandeling.

Aan de hand van het vraaggesprek en aanvullende testen kunnen we een behandelplan voor jou opstellen. Zo kan de sportfysio doormiddel van sportfysiotherapie de sportblessure behandelen. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar jouw klachten vandaan komen en wat jij kan doen om het ontstaan van nieuwe klachten te voorkomen. Mochten jouw klachten van langdurige aard zijn en heb je een operatie nodig, dan kan je bij ons ook terecht voor revalidatie na operatie. Wij helpen met het opstellen van een revalidatieplan en begeleiden jou bij iedere stap tijdens de revalidatie.

 

Maak nu een afspraak in Tilburg!

Blijf niet langer rondlopen met klachten. Je kan contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of een bericht via het contactformulier te sturen. Ook is het mogelijk om direct, hier op de website, een afspraak voor sport fysiotherapie te maken. Schakel een sportfysiotherapeut van Fysio Fitaal in en kies voor het beste resultaat op lange termijn!

Contact opnemen.