fbpx

Fysio Reeshof

Afspraak maken?

Fysiotherapie in Reeshof

Fysiotherapie nodig in Tilburg Reeshof? Wij zijn Fysio Fitaal en hebben naast onze praktijk in het centrum, een praktijk in de Reeshof. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg. We hebben een team van experts, met wie wij voor jou klaar staan om je dichter bij je doelstelling te brengen.

Doordat we zowel in het centrum als in Tilburg Reeshof een fysiotherapiepraktijk hebben, kunnen we jou altijd op de juiste locatie helpen. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Klachten die we behandelen in Tilburg Reeshof

Nekklachten

Nekpijn kan uit het niets of zeer langzaam ontstaan. Soms merk je ineens dat bepaalde bewegingen niet goed meer gaan of gewoon helemaal niet mogelijk zijn.

Rugklachten

Helaas komen rugklachten steeds vaker voor. Vaak ontstaan ze spontaan of verergeren ze langzaam. Maak nu een afspraak voor een behandeling in onze Fysiopraktijk in Tilburg.

Schouderklachten

Schouderklachten komen steeds vaker voor. Soms zijn de klachten ook een terugkerende blessure. Zwaar fysiek werk en sporten zijn vaak mogelijk oorzaken. We helpen je graag in onze praktijk in Tilburg.

Herniaklachten

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf. Tussen twee wervels in bevindt zich een tussenwervelschijf ook wel discus genoemd.

Heupklachten

Heupklachten kunnen op iedere leeftijd voorkomen. De oorzaak van pijnklachten vanuit de heup kan erg verschillend zijn.

Knieklachten

Knieklachten kunnen langzaam ontstaan maar ook ineens aanwezig zijn door een val of ongeluk. In onze praktijk zien we daarnaast vaak sportletsel.

Sportblessures

Sportblessures ontstaan. Soms gaat het mis en het is meestal niet te voorkomen Je verrekt een spier, verzwikt je enkel of verdraaid je knie.

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg Reeshof?

Onze vestiging in de Reeshof, is gevestigd aan de Spaubeekstraat 98. We zijn daar geopend van maandag tot en met zaterdag. Op die manier is er altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken.

Is onze locatie in de Reeshof te ver weg of is er geen plek meer? We hebben ook altijd onze vestiging in het centrum nog, aan de Veldhovenring 58.

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Bij de Basic-Fit Sportschool

Blogs

Herstel bij liesklachten

Omgaan met liespijn

Algemeen, Heup, Sportblessures

Liespijn kan verschillende oorzaken hebben. Dit komt doordat verschillende structuren allemaal pijn in de lies kunnen veroorzaken. Sommige structuren zorgen voor een lokale pijn andere zijn het...

Allon Melchers 3 Tips om af te vallen

Algemeen, Voeding

Voeding is een moeilijk te begrijpen term. Het omvat veel verschillende factoren, die elk van invloed zijn op de manier hoe ons lichaam hierop reageert. Sommige mensen willen graag afvallen en...

Maak een afspraak in Tilburg Reeshof

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze laatste blogs!

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt vanaf nu maandelijks onze nieuwsbrief.