fbpx

Fysio Reeshof

Afspraak maken?

Arjan Naaykens eigenaar Fysiofitaal Fysiotherapie Tilburg Reeshof
 Ruben Luijkx fysiotherapeut Fysiofitaal Tilburg Reeshof

Fysiotherapie in Reeshof

Fysiotherapie nodig in Tilburg Reeshof? Wij zijn Fysio Fitaal en openen zeer binnenkort een prakijk in de Reeshof. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg. We hebben een team van experts, met wie wij voor jou klaar staan om je dichter bij je doelstelling te brengen.

Naast de praktijk die binnenkort opengaat in Tilburg Reeshof, hebben we ook een locatie op de Veldhovenring. Daardoor kunnen we jou altijd op de juiste locatie helpen. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Klachten die we behandelen in Tilburg Reeshof

Nekklachten

Nekpijn kan uit het niets of zeer langzaam ontstaan. Soms merk je ineens dat bepaalde bewegingen niet goed meer gaan of gewoon helemaal niet mogelijk zijn. 

Rugklachten

Helaas komen rugklachten steeds vaker voor. Vaak ontstaan ze spontaan of verergeren ze langzaam. Maak nu een afspraak voor een behandeling in onze Fysiopraktijk in Tilburg. 

Schouderklachten

Schouderklachten komen steeds vaker voor. Soms zijn de klachten ook een terugkerende blessure. Zwaar fysiek werk en sporten zijn vaak mogelijk oorzaken. We helpen je graag in onze praktijk in Tilburg.

Herniaklachten

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf. Tussen twee wervels in bevindt zich een tussenwervelschijf ook wel discus genoemd.

Heupklachten

Heupklachten kunnen op iedere leeftijd voorkomen. De oorzaak van pijnklachten vanuit de heup kan erg verschillend zijn.

Knieklachten

Knieklachten kunnen langzaam ontstaan maar ook ineens aanwezig zijn door een val of ongeluk. In onze praktijk zien we daarnaast vaak sportletsel.

Sportblessures

Sportblessures ontstaan. Soms gaat het mis en het is meestal niet te voorkomen Je verrekt een spier, verzwikt je enkel of verdraaid je knie.

Waar komt Fysio Fitaal in Tilburg Reeshof?

Onze fysiotherapie praktijk in Tilburg Reeshof opent binnenkort. We zullen daar openen aan de Spaubeekstraat 89. Op die manier vergroten we ons verzorgingsgebied en zitten we altijd bij je in de buurt in Tilburg. 

Onze huidige locatie is gevestigd aan de Veldhovenring 57 in Tilburg. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken. 

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Binnenkort open

Blogs

Fit female academy

Spierherstel bevorderen met je voeding

Algemeen, Voeding

Binnen 30 minuten een eiwitshake drinken voor optimaal spierherstel en maximaal eiwitten eten? Volgens ons past dit echt onder het kopje ‘’Bro science’’. We leggen je dan ook graag uit wat jij...

draagkracht

Draagkracht vs. draaglast

Algemeen

Wanneer je draaglast groter is dan je draagkracht ontstaan er vaak problemen. Misschien herken je dit wel. Je doet net dat ene waarvan je later herkent waardoor je klachten weer opspelen. Of je...

Maak een afspraak in Tilburg Reeshof

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze laatste blogs!

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt vanaf nu maandelijks onze nieuwsbrief.