Fysio Reeshof

Team Fysio Fitaal

Fysiotherapie in Reeshof

Fysiotherapie nodig in Tilburg Reeshof? Wij zijn Fysio Fitaal en hebben naast onze praktijk in het centrum, een praktijk in de Reeshof. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg. We hebben een team van experts, met wie wij voor jou klaar staan om je dichter bij je doelstelling te brengen.

Doordat we zowel in het centrum als in Tilburg Reeshof een fysiotherapiepraktijk hebben, kunnen we jou altijd op de juiste locatie helpen. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Specialisaties.

Sportzorg

Sportzorg

Sportblessures ontstaan langzaam aan of kunnen zich plotseling voordoen. Hier maken we een onderscheid in acute blessures zoals een zweepslag in de kuit of een voorste kruisband die gescheurd.

Meer lezen

Rugzorg

Rugzorg

Rugklachten komen helaas steeds vaker voor. Deze klachten kunnen spontaan beginnen of langzaam aan verergeren.

Meer lezen

Na operatie

Na operatie

De therapeuten zijn op de hoogte van de verschillende operatietechnieken en de daarbij behorende revalidatie protocollen. Fysio Fitaal is aangesloten bij het netwerk traumatologie in samenwerking met het ETZ.

Meer lezen

Schouder klachten

Schouder klachten

Schouderklachten komen regelmatig voor. Soms zijn schouderklachten ook een terugkerende blessure.

Meer lezen

Heupklachten

Heupklachten

Heupklachten kunnen op iedere leeftijd voorkomen. De oorzaak van pijnklachten vanuit de heup kan erg verschillend zijn.

Meer lezen

Tenniselleboog

Tenniselleboog

Tenniselleboog is een overbelastingssyndroom van de extensoren in de pols, dat wil zeggen dat de klachten meestal geleidelijk ontstaan en verergeren.

Meer lezen

Frozen shoulder

Frozen shoulder

Frozen shoulder, ook wel bevroren schouder genoemd, is een aandoening aan de schouder waarbij sprake is van pijn samen met een beperkte bewegingsvrijheid van de schouder.

Meer lezen

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg Reeshof?

Onze vestiging in de Reeshof, is gevestigd aan de Spaubeekstraat 98. We zijn daar geopend van maandag tot en met zaterdag. Op die manier is er altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken.

Is onze locatie in de Reeshof te ver weg of is er geen plek meer? We hebben ook altijd onze vestiging in het centrum nog, aan de Veldhovenring 58.

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Bij de Basic-Fit Sportschool

Afspraak maken.