Fysio Fitaal AaBee Fabriek

Fysiotherapie Tilburg Zuid

De experts bij Fysio Fitaal bieden jou innovatieve en meetbare fysiotherapie in Tilburg Zuid zodat je jouw klachten effectief en blijvend te boven komt! Vertrouw weer op je eigen kracht dankzij een persoonlijke behandeling op maat en betrokkenheid bij jouw proces. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in moderne fysiotherapie en maken samen met jou een gepersonaliseerd behandelplan. Aangezien het om jou draait, krijg je uiteraard inzicht in jouw situatie en hoe we die duurzaam gaan verbeteren! Wil jij meer weten over onze specialisaties?

fysiotherapie tilburg zuid
fysiotherapie regio tilburg zuid

Specialistische en moderne fysiotherapie in Tilburg Zuid

Wij helpen jou weer op de been met fysiotherapie na een operatie en bieden bij blessures effectieve sportfysio in Tilburg Zuid. Hoe ziet jouw afspraak eruit bij Fysio Fitaal? Om het juiste behandelplan voor jouw klachten op de kunnen stellen beginnen we met een intake onderzoek en een aansluitende eerste behandeling. Jij krijgt dankzij onze FITAAL-methode inzicht in jouw situatie en hoe wij die gaan verbeteren. Het behandelplan wordt nauwkeurig vormgegeven voor jouw persoonlijke herstel. Wij zorgen met een gerichte behandeling gespecialiseerde fysiotherapie dat jij weer op eigen kracht vooruit kan!

  • Gespecialiseerde fysiotherapie in Tilburg Zuid;
  • Een persoonlijk behandelplan;
  • Effectieve, moderne fysiotherapie;
  • Duurzaam resultaat voor een fit leven!

Specialisaties.

Sportfysiotherapie

fysio tilburg zuid

Wij verhelpen jouw blessures middels specialistische sportfysiotherapie in Tilburg Zuid. Of je nu last hebt van een acute sportblessure of klachten die geleidelijk zijn ontstaan; bij Fysio Fitaal stellen we een passend behandelplan op maat op. Bij een blessure is het noodzakelijk dat er een goed beeld wordt geschetst van de specifieke klachten. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar jouw klachten vandaan komen en dat je weet wat je kunt doen om het ontstaan van nieuwe klachten te voorkomen. Door onze uitgebreide kennis in sportrevalidatie zorgen wij voor het beste resultaat op de lange termijn!

Manuele therapie

manuele fysiotherapie tilburg zuid

Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam, met name de wervelkolom. Onze manueel therapeut is in staat om mensen met fysieke klachten en blessures een oplossing te bieden, door wetenschappelijke inzichten en ervaringen samen te brengen in de praktijk. De effecten van de behandeling in manuele therapie zijn vaak direct merkbaar en geven snel verlichting van de pijn. De specifieke behandeling hangt af van jouw persoonlijke situatie en klachten. We beginnen de behandeling met een grondige evaluatie van de klachten, medische geschiedenis en fysieke conditie om een passend behandelplan op te stellen!

Fysiotherapie na operatie

fysio tilburg zuid aabe fabriek

Fysio Fitaal biedt een helder en overzichtelijk revalidatieproces door middel van fysiotherapie na een operatie. Onze uitgebreide ervaring, moderne faciliteiten en betrokkenheid bij fysiotherapie garanderen een veilige omgeving voor jouw herstel na de operatie. We passen ons revalidatieplan aan op basis van de belastbaarheid en gevoeligheid van het geopereerde gebied en nemen aan de hand van een persoonlijk opgesteld revalidatieplan de nodige stappen om jouw herstel te bevorderen. Onze gespecialiseerde fysio in Tilburg Zuid zorgt voor een succesvolle revalidatie en een langdurig herstel!

Fysiotherapie aan huis

In sommige gevallen is het niet of minder goed mogelijk om naar onze praktijk te komen. Bijvoorbeeld na de operatie van een nieuwe knie of heup. Dankzij fysiotherapie aan huis kun jij in alle rust beginnen aan de eerste fase van het revalidatieproces.

Extra aandacht gaat naar de wondgenezing, het terugwinnen van je normale looppatroon, het oefenen met gebruik van krukken en het beginnen aan spierversterkende en mobiliserende oefeningen.

fysiotherapie tilburg zuid aabe fabriek
fysiotherapie tilburg zuid aabe

Weer fit door het leven met onze fysio in Tilburg Zuid

Bij Fysio Fitaal bieden we jou persoonlijke fysiotherapie die perfect aansluit op jouw individuele behoeften. We begrijpen dat jij uniek bent en daarom geloven we in een aanpak die op maat gemaakt is voor jou. Ons doel is niet alleen om jouw huidige klachten te verlichten, maar ook om jou te helpen op weg naar een gezonder en actiever leven op de lange termijn. We nemen de tijd om jouw situatie te begrijpen en samen met jou doelen te stellen. Onze ervaren fysiotherapeuten werken nauw met jou samen om een gericht behandelplan op te stellen.

Neem contact op voor meer informatie of maak eenvoudig een afspraak via de website! Onze fysiotherapiepraktijk in Tilburg Zuid bevindt zich op Aabestraat 57A. Dankzij specialistische en moderne fysiotherapie in Tilburg Zuid bieden we jou de meest effectieve behandeling die comfortabel aanvoelt en merkbare resultaten oplevert.

Afspraak maken.