fbpx

fysio fitaal

Op eigen kracht vooruit.

Met specialistische en moderne fysiotherapie voor hardloopblessures 

Weer onbezorgd kunnen hardlopen met Back on track

Hardlopen is gezond voor je en heeft vele voordelen. Naast het positieve effect op je gezondheid kan hardlopen ook helpen om je hoofd leeg te maken en jezelf uit te dagen. Maar, net als iedere sport kent ook hardlopen een risico op blessures. Vaak zien we dat hardlopers die een blessure oplopen het lopen zo snel mogelijk weer willen hervatten. Wij zien vaak dat sporters veel te vroeg van start gaan of dat er zonder opbouw en concreet plan het hardlopen weer wordt hervat. In veel gevallen blijkt dan dat je nog niet volledig herstelt was van je hardloopblessure en dat klachten weer snel kunnen opspelen. Bij Fysio Fitaal zorgen we ervoor dat je met een duidelijk plan aan de slag kan om op een verantwoorde manier weer vrijuit te kunnen hardlopen. Zo zorgen we voor het meest efficiënte maar zeker ook duurzaam herstel. Fysio Fitaal in Tilburg helpt jou dus weer back on track!

onze gespecialiseerde 

FITAAL Methode.

Omdat we graag verder gaan dan traditionele fysiotherapie, gebruiken we een unieke en persoonlijke behandelmethode om jouw specifieke klacht te kunnen behandelen: De FITAAL methode. Dit is een helder en gepersonaliseerd behandelplan, gericht op de belangrijkste pijlers voor jouw herstel. Zo boeken we duurzaam resultaat en kan jij op eigen kracht vooruit!

Fit.

Inzicht in jouw situatie en hoe we die gaan verbeteren.

Forward.

Een gespecialiseerd en persoonlijk behandelplan voor jouw herstel.

Final.

Het behalen van nog meer winst voor jouw situatie.

Trochantor major syndroom

Fysio Fitaal Start to Run

Bij Fysio Fitaal in Tilburg is het mogelijk om onder begeleiding van een hardloopcoach samen te trainen. Samen lopen zorgt voor plezier in je training en vaak voor een extra dosis motivatie. Met je groepje en coach werk je aan je individuele doelstellingen of werk je samen naar bijvoorbeeld een hardloop evenement toe. 

Wil je teruggebeld worden over Start to Run? Laat hieronder dan je gegevens achter.

Hardloopanalyse bij Fysio Fitaal in Tilburg

Beter, efficiënter en krachtiger kunnen lopen door middel van een hardloopanalyse? Tijdens een hardloopanalyse kijken we naar het huidige looppatroon en kijken we samen hoe dit geoptimaliseerd kan worden. We houden hierbij rekening met je doelstellingen en eventuele blessures. Naast de hardloopanalyse kijken we ook naar de kracht van met name de spieren in de heup, knie en enkel. Na de analyse en het lichamelijk onderzoek stellen we samen met jou een plan op om zo krachtig en efficiënt mogelijk weer te kunnen hardlopen. Je ontvangt het advies samen met de videobeelden per mail na het consult. Verdere ondersteuning is zowel fysiek als digitaal mogelijk!