Fysiotherapie voor schouderpijn

Trainen met knie pijn

Heb je last van schouderpijn?

Schouderpijn is een erg vaak voorkomende fysieke klacht. De schouder is een complex gewricht, waarbij meerdere gewrichten samenwerken tot een bewegingspatroon. Daarnaast zijn er nog allerlei pezen, spieren en kapsels die de schouder stabiliteit geven. Wanneer deze structuren onderling niet soepel lopen, ga je compenseren. Dit kan weer leiden tot klachten of overbelasting van pezen en spieren. Pijn in de schouder kan meerdere oorzaken hebben, maar het is belangrijk dat je je schouder blijft gebruiken, ook als je pijn hebt.

Als je last hebt van je schouder, kan je een afspraak maken bij Fysio Fitaal in Tilburg. We gaan dan onderzoeken waar de pijn precies vandaan komt en kunnen op die manier een gerichte behandeling samenstellen. De behandeling bestaat meestal uit een combinatie van Vaak helpt het om specifieke oefeningen te gaan doen. We leggen je uit welke oefeningen je op welke manier kan gaan doen. Meestal kom je na een week terug om te kijken hoe het gaat en hoe we je verder kunnen helpen!

Team Fysio Fitaal

Fysiotherapie voor je schouderpijn

Ben je op zoek naar een Fysiotherapeut die je kan helpen met je schouderklachten? Wij zijn Arjan en Ruben, Fysio Fitaal. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg en hebben een jong team van experts die voor jou klaar zullen staan.

We zijn gevestigd aan de Veldhovenring in Tilburg en openen binnenkort een extra locatie in Tilburg Reeshof. Op die manier zitten we altijd bij je in de buurt. We hebben onze praktijk zodanig ingericht, dat we mensen zoals jij zorgvuldig kunnen begeleiden. We kijken nooit alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we altijd op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg?

Fysio Fitaal is gevestigd aan de Veldhovenring 57 in Tilburg en aan de Spaubeekstraat 89 in Tilburg Reeshof. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken.

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 JV, Tilburg

Maak een afspraak voor jouw schouderklachten.