Modern & meetbaar resultaat

Rugzorg bij Fysio Fitaal.

Rugpijn kan zich op verschillende plaatsen in de wervelkolom bevinden. Onze rug is een deel van het lichaam waar wervels, spieren, gewrichten en zenuwen goed samen moeten werken tijdens de dagelijkse activiteiten, je werk en sport. Doordat de rug zo complex is kunnen diverse klachten zich voor doen. Bij Fysio Fitaal in Tilburg staat de persoon op de eerste plaats. We willen dat je in een veilige en vertrouwde omgeving kunt werken aan je herstel. Ons behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met jarenlange expertise op het gebied van rugpijn. 

Trochantor major syndroom

Fysio Fitaal Rugzorg werkt met fysiotherapeuten die opgeleid zijn om mensen met rugpijn te behandelen. We willen dat je begrijpt wat er aan de hand is en nemen uitgebreid de tijd om dit met je te bespreken. Hoe rugpijn ontstaat is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van jouw rugpijn stellen we een persoonlijk behandelplan op en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. Door deze gepersonaliseerde aanpak hebben we veel mensen kunnen helpen bij hun rugpijn. Wij staan voor een actieve aanpak samen met een lange termijn visie. Dit zal leiden tot een duurzaam resultaat en voorkom je rugpijn in de toekomst! Hiermee voorkom je klachten in de toekomst.

Fysio Fitaal heeft drie locaties. Ons eerste fysiopraktijk is gevestigd in Tilburg Centrum, aan de Veldhovenring 57. Onze tweede locatie is gevestigd in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstreet 89 bij de Basic-Fit sportschool. Onze derde locatie is gevestigd in een gezondheidscentrum in Tilburg West, aan de Professor Verbernelaan 37-D.

Lage rugpijn

Lage rugpijn

Rugklachten komen steeds vaker voor. Lage rugpijn kan acuut ontstaan of geleidelijk toenemen. De lage rugpijn bevindt zich ergens tussen de onderste rib en het stuitje. In de meeste gevallen kun je de pijn duidelijk omschrijven en aanwijzen.

Meer lezen

Herniaklachten

Herniaklachten

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf. Tussen twee wervels in bevindt zich een tussenwervelschijf ook wel discus genoemd.

Meer lezen

Scoliose

Scoliose

Onze wervelkolom is niet recht van nature. Er is sprake van een natuurlijke kromming naar voren(lordose) en naar achteren (kyfose).

Meer lezen

Osteoporose

Osteoporose

Vanaf onze geboorte is ons lichaam non-stop in ontwikkeling. Eerst groeien we van baby uit naar sterke belastbare mensen met een fysieke piek vaak rond het 25e levensjaar.

Meer lezen

Contact opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.