Jouw professionele sportfysio in De Reeshof

Heb je al langer last van een hardnekkige sportblessure of heb je net een blessure opgelopen? Een professionele sportfysio kan jou van jouw probleem af helpen! Neem snel contact op met Fysio Fitaal in De Reeshof, Tilburg.

 

Sport fysiotherapie in De Reeshof

Tijdens een intake kunnen wij alle informatie over jouw blessure verzamelen. Aan de hand van deze informatie maken we een behandelplan, zodat jij hopelijk snel van jouw klachten af bent en weer pijnvrij kan sporten. Daarnaast vinden we het belangrijk om te werken aan het voorkomen van blessures. Ook hierbij kan je hulp krijgen van een gespecialiseerde fysio.

 

Mocht de blessure ernstig zijn en mocht je een operatie nodig hebben, dan helpen wij graag bij revalidatie na een operatie door middel van fysiotherapie. Behandelingen kunnen soms vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ben je niet helemaal zeker van de vergoeding door jouw verzekering? Wij zoeken dit graag met jou uit.

 

Contact met Fysio Fitaal

Ben je op zoek naar sportfysiotherapie, gewone fysiotherapie of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben twee locaties, een praktijk in het centrum van Tilburg en een praktijk in De Reeshof. Via de website kan je direct een afspraak maken. Laat onze sportfysio jou helpen!

Contact opnemen.