Prime Time Club: Jouw Exclusieve Fitness Bestemming

Nieuwe samenwerking met Prime Time Club in Tilburg 

We hebben geweldig nieuws voor jullie! We zijn erg blij om aan te kondigen dat we een leuke samenwerking zijn aangegaan met Prime Time Club in Tilburg. Deze samenwerking brengt een heleboel voordelen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om snel en makkelijk afspraken te maken voor fysiotherapie. Wil je weten wat dit voor jou betekent? Lees dan snel verder!

Prime Time Club biedt een exclusieve fitnesservaring in een luxe en motiverende omgeving. Met state-of-the-art faciliteiten, waaronder moderne fitnessapparatuur en luxe kleedkamers, zorgt Prime Time Club ervoor dat leden zich altijd welkom en gewaardeerd voelen.

De club onderscheidt zich door topklasse begeleiding van ervaren trainers en coaches, die leden helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Het gevarieerde aanbod van trainingen, van persoonlijke sessies tot groepslessen zoals hyrox, all round box fit en defence fight fit, zorgt voor een breed aanbod. 

fysiotherapie gebroken heup revalidatie
gebroken heup revalidatie

Maak Kennis met Frank Leijtens, de Drijvende Kracht achter Prime Time Club 

Bij Fysio Fitaal zijn we verheugd om onze samenwerking met Prime Time Club onder leiding van de inspirerende Frank Leijtens aan te kondigen. Frank is de trotse eigenaar van Prime Time Club en zijn missie is om mensen te helpen zich gezonder, fitter en sterker te voelen.

Frank heeft meer dan 21 jaar ervaring als personal trainer en is een veteraan van het Korps Mariniers. Hij weet als geen ander wat het betekent om uitgedaagd te worden en anderen uit te dagen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring streeft hij ernaar mensen tot het uiterste te drijven, zodat ze een betere versie van zichzelf kunnen worden.

 

Waarom deze samenwerking?

Bij Fysio Fitaal draait alles om het bieden van een uitstekende sportervaring en hoogwaardige gezondheidszorg aan iedereen. Door onze samenwerking met Prime Time Club kunnen we nog meer sporters voorzien van een top revalidatie bij fysieke klachten. 

Aanbod Fysio Fitaal:

 • Snelle toegang Fysiotherapie: Geen wachttijd; direct een afspraak maken.
 • Deskundige begeleiding: opgeleide fysiotherapeuten gespecialiseerd in sportblessures.
 • Geïntegreerde zorg: Naadloze afstemming tussen trainings- en revalidatieprogramma’s.
 • Persoonlijke aanpak: Behandelplannen afgestemd op individuele behoeften en doelen.

  Hoe maak je een afspraak Fysiotherapie

  Het maken van een afspraak met een fysiotherapeut van Fysio Fitaal is eenvoudig en snel:

  1. Ga naar de receptie van Prime Time Club en geef aan dat je een afspraak wilt maken voor fysiotherapie. 
  2. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Fysio Fitaal via onze website www.fysiofitaal.nl of bel direct naar 013-3020191.
  3. Maak gebruik van het contactformulier onder aan deze blog.

  Bij Fysio Fitaal zijn we trots op deze samenwerking en we kijken ernaar uit om samen met Frank en zijn team nog meer sporters te voorzien van topkwaliteit behandelingen en trainingen. Prime Time Club staat klaar om nieuwe leden te verwelkomen en hen te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven. Bezoek Prime Time Club voor meer informatie en om je aan te melden. Samen werken we aan een gezondere, fittere en sterkere toekomst! 

  Afspraak maken

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.