Fysio Fitaal app.

fysio fitaal fysiotherapie
fysio fitaal fysiotherapie
Hoe het werkt?

Fysio Fitaal is gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Met de Fysio Fitaal app helpen we mensen die graag begeleidt willen worden door echte specialisten op het gebied van Fysiotherapie en Revalidatie. Voor veel klachten hoef je niet fysiek behandeld te worden en is de Fysiotherapeut meer een coach dan een behandelaar. Door middel van geplande evaluatiemomenten kijken we met je naar het tussentijdse resultaat en passen we aan waar nodig. Wij staan voor innovatieve en meetbare fysiotherapie. Of je nu een sportblessure hebt opgelopen in de sportschool of je goed wil herstellen van een rugblessure als voetballer Fysio Fitaal gaat je daar bij helpen. Door middel van de Fysio Fitaal App maken we revalideren inzichtelijk en blijven we constant betrokken bij jouw proces!

Fysio Fitaal app
Fysio Fitaal app
Fysio Fitaal app
Online revalidatie die je kunt vertrouwen!

Na de intake start je met het digitale programma gemaakt voor jouw specifieke situatie. In de app zie je duidelijk welke opbouw er gemaakt wordt in de verschillende fase die je gaat doorlopen. Je krijgt wekelijks feedback van je fysiotherapeut om te kijken hoe het gaat en waar we mogelijk kunnen opbouwen of wanneer er een tandje terug geschakeld moet worden. Het traject neemt minimaal 3 maanden in beslag, mocht je tussendoor al hersteld zijn nemen we de tijd om te zorgen dat het risico op een nieuwe blessure geminimaliseerd wordt. Daarna is de online revalidatie maandelijks opzegbaar.

Fysiotherapie van een hoog niveau

De Fysiotherapeuten die betrokken zijn bij Fysio Fitaal digitaal hebben allemaal een specialisatie. Hierdoor kom je bij de juiste persoon terecht en maak je een vliegende start in je herstel.

Transparante Fysiotherapie

Hou je trainingssessies en voortgang online bij. Alle Series, herhalingen en gewicht kun je toevoegen in de app . Maak aantekeningen bij oefeningen waar je vragen over hebt of die niet lekker lopen. Door middel van online vragenlijsten en tussenevaluaties sturen we bij waar nodig.

Blijf gemotiveerd

Revalideren is nog makkelijker met onze Fysio Fitaal app. De ideale App voor een fijn én voorspoedig herstel. Bereik je doelen en blijf gemotiveerd met de nieuwe Fysio Fitaal app. Houd je workouts en vooruitgang bij en laat ons je op weg helpen.

Heb je vragen?.