fbpx

Fysio Fitaal x

Make Me Stronger

Afspraak bij Fysio Fitaal?

Fysio Fitaal en Make me stronger Tilburg

Make Me Stronger

Make Me Stronger biedt personal training en online coaching voor vrouwen die graag fit door het leven willen gaan. Afvallen, spieren opbouwen of simpelweg plezier krijgen in trainen… ik kan erbij helpen.
Personal training sessies worden gegeven in een kleinschalige PT studio in Tilburg. Klanten kunnen hier gewoon lekker je gang gaan zonder dat er allerlei mensen meekijken. Doormiddel van online coaching kunnen klanten op afstand geholpen worden met een trainingen en eetpatroon.

Fysio Fitaal x Make Me Stronger

In het begin is het natuurlijk altijd even aankijken hoe een samenwerking verloopt maar al snel was ik dik tevreden over Ruben en Arjan.

Hoe het precies in zijn werk gaat?

Wanneer jij als Make Me Stronger Member een blessure (of andere pijn hebt die ik als PT niet kan verhelpen) hebt, verwijs ik je door naar Fysiofitaal. Zij kijken wat er precies aan de hand is, behandelen de blessure/klacht en geven mij terugkoppeling over wat er aangepast zou moeten worden in het trainingsschema.

Tijdens personal training sessies zorg ik er dan weer voor dat je de aangepaste oefeningen goed uitvoert en pijnvrij door kunt blijven trainen.

Contact opnemen met Make Me Stronger?

Make Me Stronger
www.makemestronger.nl
sophiekrielaart@gmail.com

Blogs

Fit female academy

Spierherstel bevorderen met je voeding

Algemeen, Voeding

Binnen 30 minuten een eiwitshake drinken voor optimaal spierherstel en maximaal eiwitten eten? Volgens ons past dit echt onder het kopje ‘’Bro science’’. We leggen je dan ook graag uit wat jij...

draagkracht

Draagkracht vs. draaglast

Algemeen

Wanneer je draaglast groter is dan je draagkracht ontstaan er vaak problemen. Misschien herken je dit wel. Je doet net dat ene waarvan je later herkent waardoor je klachten weer opspelen. Of je...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze laatste blogs!

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt vanaf nu maandelijks onze nieuwsbrief.