Fysiotherapie voor lage rugpijn

Trainen met knie pijn

Heb je last van lage rugpijn?

Pijn onderin de rug kan opeens beginnen of langzaam opkomen. Het belangrijkste is om in beweging te blijven en te voorkomen dat je lang in dezelfde houding blijft zitten. Je moet vooral door blijven gaan met de dagelijkse activiteiten, zoals het huishouden, werk en je hobby’s. Heb je last van stress? Probeer dan zo veel mogelijk deze stress te verminderen. Meestal worden de klachten binnen een maand minder. Het is echter goed om oefeningen te gaan doen.

Je kan bij Fysio Fitaal een afspraak maken om informatie, advies en oefeningen gericht op je houding en de opbouw van je dagelijkse activiteiten te krijgen. Als je acute klachten hebt, gaat de pijn wellicht niet meteen weg met specifieke oefeningen, maar de behandeling kan er wel voor zorgen dat de pijn mettertijd verzacht wordt. Onze fysiotherapie is erop gericht dat je de volgende keer weet wat je moet doen. We leren je de pijn te herkennen, leggen je oefeningen en bewegingen uit die de pijn kunnen verzachten en geven je informatie over jouw specifieke klachten. Op die manier weet je de volgende keer je lage rugpijn misschien zelf wel op te lossen.

Team Fysio Fitaal

Fysiotherapie voor je lage rugpijn

Wanneer je op zoek bent naar een Fysiotherapeut in de regio Tilburg, kun je bij ons terecht. Wij zijn Ruben en Arjan en wij zijn Fysio Fitaal. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg en hebben een team van experts die voor jou klaar staan.

Op dit moment hebben we een praktijk aan de Veldhovenring en binnenkort opent onze nieuwe locatie in Tilburg Reeshof. Daardoor zitten we altijd bij jou in de buurt. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg?

Fysio Fitaal is gevestigd aan de Veldhovenring 57 in Tilburg en aan de Spaubeekstraat 89 in Tilburg Reeshof bij de Basic-Fit sportschool. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken.

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 JV, Tilburg

Contact opnemen voor lage rugpijn fysiotherapie Tilburg.