Fysio Fitaal x

GYM 101

Trainen met knie pijn
Fysio Fitaal en Gym 101 Tilburg

GYM 101

Op het gebied van sport is er niks zo hip als trainen met gewichten. Er is dan ook zeeën van informatie te vinden over trainen met gewichten. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat klopt nu wel en wat klopt nu niet bij trainen. Bij Gym101 staat het overbrengen van de juiste trainingsinformatie naar de huidige wetenschap centraal. Ik werk graag met mensen die ECHT iets willen leren over fitness/krachttraining of mensen die op de juiste manier vet willen verliezen of spiermassa willen aankomen. No nonsens training dus! Gym101 biedt 1 op 1 personal training maar ook 1 op 2 personal training aan. Heb je moeite met hoe het nu echt zit met voeding? ik help je er graag mee. Ook hier werk ik met wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Fysio Fitaal x GYM 101

Ik werk nu al een tijdje samen met Fysiofitaal. Ik ken Ruben en Arjan nu al een aantal jaar. Naast dat ik zelf veel geleerd heb van deze jongens staan onze hoofden ook dezelfde kant op. Ook zijhouden van een wetenschappelijk onderbouwde fitness- en fysio aanpak. De jongens van Fysiofitaal hebben dus veel kennis van zaken en kunnen je qua blessure zeker op weg helpen. Hoe werkt de samenwerking dan? Meld je bij mij met je blessure. Ik verwijs je dan door naar Fysiofitaal en neem na de behandeling contact met ze op zodat ik er de volgende training rekening mee kan houden of er op kan inhaken met mijn training.

Contact opnemen met GYM 101?