Fysio Fitaal vóór operatie

Gratis pre-operatief trainen.

(*mits je kiest voor volledige revalidatie bij Fysio Fitaal)

Heb jij over een aantal weken een operatie gepland staan? Dan is het belangrijk om voor je de operatie in gaat te starten met het versterken van de omliggende spiergroepen.

We weten namelijk dat als je sterker de operatie in gaat, je ook sterker de operatie weer uit komt. Dit betekent dat als je voorafgaand aan je operatie spiermassa hebt opgebouwd, je na de operatie sneller kracht terug zult winnen.

Trochantor major syndroom

Wij willen je hier graag bij ondersteunen! Wij bieden je een gratis 6 weken preoperatief trainingstraject. Dit houdt in dat je zes weken voor je operatie twee keer per week bij ons komt trainen. Je krijgt voor deze periode van 6 weken een gepersonaliseerd schema in onze app. Zo kun jij aan de hand van het schema zelfstandig trainen in onze trainingsruimte die speciaal is ingericht op het trainen voor voor-en na operatie.

Hoe werkt het traject?

Als je gebruik wil maken van het pre-operatieve trainingstraject wordt er een factuur opgemaakt voor 12 behandelingen (2x per week, 6 weken lang). Deze factuur vervalt als jij je volledige postoperatieve traject bij Fysio Fitaal doorloopt. 

Voordat je een start maakt aan het pre-operatieve traject vindt er altijd eerst een intake plaats. Tijdens deze intake bespreken de operatie die je zult ondergaan en zullen wij je wegwijs maken in onze trainingsruimte en de app.

De pre operatieve intake valt niet onder het trainingstraject en dient dus los betaald te worden (bij een aanvullend pakket wordt deze gedeclareerd bij de zorgverzekering).

 

Op dit moment hebben we drie locaties. Onze eerste fysiopraktijk is gevestigd in Tilburg Centrum, aan de Veldhovenring 57. Onze tweede locatie is gevestigd in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstreet 89 bij de Basic-Fit sportschool. Onze derde locatie is gevestigd in een gezondheidscentrum in Tilburg West, aan de Professor Verbernelaan 37-D. Zo heb jij altijd de mogelijkheid om dichtbij huis te revalideren.

Contact opnemen.