Fysiotherapie voor hoofdpijn

Afspraak maken?

Heb je last van hoofdpijn?

Spanningshoofdpijn en migraine zijn de vaakst voorkomende primaire soorten hoofdpijn. Cervicogene hoofdpijn is de vaakst voorkomende secundaire vorm van hoofdpijn. Behandelen is op meerdere manier mogelijk. De oorzaak van hoofdpijn is niet altijd duidelijk. In de meeste gevallen is het een onschuldige klacht, maar het kan ook voorkomen dat de pijn zo sterk is, het je dagelijkse leven belemmert. Na de verkoudheid is hoofdpijn een heel vaak gehoorde klacht. Fysiotherapie kan verlichting bieden bij verschillende soorten hoofdpijn, zoals (spier)spanningshoofdpijn, inspanningshoofdpijn, cervicogene hoofdpijn en sommige vormen van migraine.

Hoe ontstaat hoofdpijn?

Hoofdpijn ontstaat vanuit de spieren en banden rondom onze schedel en nek, bloedvaten, hersenvliezen of hersendruk. Verschillende zaken die hoofdpijn kunnen veroorzaken zijn: stress, overbelasting, vermoeidheid, roken, kiespijn en oorinfecties. Daarnaast kan een verkeerde lichaamshouding, een stijve nek, te weinig drinken of een gebrek aan slaap ook zorgen voor hoofdpijn.

Arjan Naaykens eigenaar Fysiofitaal Fysiotherapie TIlburg
 Ruben Luijkx fysiotherapeut Fysiofitaal TIlburg

Fysiotherapie voor je hoofdpijn

Wanneer je op zoek bent naar een Fysiotherapeut voor je hoofdpijn in de regio Tilburg, kun je bij ons terecht. Wij zijn Ruben en Arjan en wij zijn Fysio Fitaal. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg en hebben een team van experts die voor jou klaar staan.

We hebben een praktijk aan de Veldhovenring en binnenkort opent onze nieuwe locatie in Tilburg Reeshof. Daardoor zitten we altijd bij jou in de buurt. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg?

Fysio Fitaal is gevestigd aan de Veldhovenring 57 in Tilburg. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken.

Daarnaast heeft Fysio Fitaal een praktijk in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstraat 89. Op die manier vergroten we ons verzorgingsgebied en zitten we altijd bij je in de buurt in Tilburg.

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Binnenkort open

Blogs

[the_grid name=”Blogs home”]

Maak een afspraak voor hoofdpijn