fbpx

Fysiotherapie voor hoofdpijn

Afspraak maken?

Heb je last van hoofdpijn?

Spanningshoofdpijn en migraine zijn de vaakst voorkomende primaire soorten hoofdpijn. Cervicogene hoofdpijn is de vaakst voorkomende secundaire vorm van hoofdpijn. Behandelen is op meerdere manier mogelijk. De oorzaak van hoofdpijn is niet altijd duidelijk. In de meeste gevallen is het een onschuldige klacht, maar het kan ook voorkomen dat de pijn zo sterk is, het je dagelijkse leven belemmert. Na de verkoudheid is hoofdpijn een heel vaak gehoorde klacht. Fysiotherapie kan verlichting bieden bij verschillende soorten hoofdpijn, zoals (spier)spanningshoofdpijn, inspanningshoofdpijn, cervicogene hoofdpijn en sommige vormen van migraine.  

Hoe ontstaat hoofdpijn?

Hoofdpijn ontstaat vanuit de spieren en banden rondom onze schedel en nek, bloedvaten, hersenvliezen of hersendruk. Verschillende zaken die hoofdpijn kunnen veroorzaken zijn: stress, overbelasting, vermoeidheid, roken, kiespijn en oorinfecties. Daarnaast kan een verkeerde lichaamshouding, een stijve nek, te weinig drinken of een gebrek aan slaap ook zorgen voor hoofdpijn. 

Arjan Naaykens eigenaar Fysiofitaal Fysiotherapie TIlburg
 Ruben Luijkx fysiotherapeut Fysiofitaal TIlburg

Fysiotherapie voor je hoofdpijn

Wanneer je op zoek bent naar een Fysiotherapeut voor je hoofdpijn in de regio Tilburg, kun je bij ons terecht. Wij zijn Ruben en Arjan en wij zijn Fysio Fitaal. We zijn een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg en hebben een team van experts die voor jou klaar staan. 

We hebben een praktijk aan de Veldhovenring en binnenkort opent onze nieuwe locatie in Tilburg Reeshof. Daardoor zitten we altijd bij jou in de buurt. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dat doen we op een professionele manier en met een persoonlijke, frisse aanpak.

Waar zit Fysio Fitaal in Tilburg?

Fysio Fitaal is gevestigd aan de Veldhovenring 57 in Tilburg. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend, dus er is altijd een geschikt moment voor jou om een afspraak te maken. 

Daarnaast heeft Fysio Fitaal een praktijk in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstraat 89. Op die manier vergroten we ons verzorgingsgebied en zitten we altijd bij je in de buurt in Tilburg. 

 

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Binnenkort open

Blogs

Allon Melchers 3 Tips om af te vallen

Algemeen, Voeding

Voeding is een moeilijk te begrijpen term. Het omvat veel verschillende factoren, die elk van invloed zijn op de manier hoe ons lichaam hierop reageert. Sommige mensen willen graag afvallen en...

Verstuikte enkel – inversie trauma

Algemeen, Sportblessures

Bijna iedereen is wel eens een keer door zijn enkel gegaan. In de meeste gevallen klapt de enkel dan naar binnen toe. Deze beweging van de enkel wordt inversie genoemd. Vandaar de benaming...

Tilburg Fysio

Slaap & werkprestaties

Algemeen

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Van die dagen waar je twijfelt of je wel de dag door gaat komen na een slechte nacht. Slaaptekort heeft serieus invloed op de kwaliteit, effectiviteit en...

Fit female academy

Spierherstel bevorderen met je voeding

Algemeen, Voeding

Binnen 30 minuten een eiwitshake drinken voor optimaal spierherstel en maximaal eiwitten eten? Volgens ons past dit echt onder het kopje ‘’Bro science’’. We leggen je dan ook graag uit wat jij...

Maak een afspraak voor hoofdpijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze laatste blogs!

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt vanaf nu maandelijks onze nieuwsbrief.