Fysiotherapie Tilburg

Team Fysio Fitaal fysiotherapie tilburg

Fysiotherapie Tilburg door Fysio Fitaal

Op zoek naar fysiotherapie Tilburg? Wij zijn Fysio Fitaal, een moderne fysio praktijk uit Tilburg. We hebben een team van experts, met wie wij voor jou klaar staan om je dichter bij je doelstelling te brengen.

Met een praktijk aan de Veldhovenring en een praktijk in Tilburg Reeshof, kunnen we jou altijd op de juiste locatie helpen. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dit doen we met verschillende behandelmethodes. Zo zijn we beschikbaar voor manuele therapie, integrative dry needling, revalidatie na een operatie en zijn we gespecialiseerd in sport fysiotherapie.

Heb je klachten? Maak dan snel een afspraak bij Fysio Fitaal.

Onze specialisaties voor Fysiotherapie Tilburg.

Sportzorg

Sportzorg

Sportblessures ontstaan langzaam aan of kunnen zich plotseling voordoen. Hier maken we een onderscheid in acute blessures zoals een zweepslag in de kuit of een voorste kruisband die gescheurd.

Meer lezen

Rugzorg

Rugzorg

Rugklachten komen helaas steeds vaker voor. Deze klachten kunnen spontaan beginnen of langzaam aan verergeren.

Meer lezen

Na operatie

Na operatie

De therapeuten zijn op de hoogte van de verschillende operatietechnieken en de daarbij behorende revalidatie protocollen. Fysio Fitaal is aangesloten bij het netwerk traumatologie in samenwerking met het ETZ.

Meer lezen

Schouder klachten

Schouder klachten

Schouderklachten komen regelmatig voor. Soms zijn schouderklachten ook een terugkerende blessure.

Meer lezen

Heupklachten

Heupklachten

Heupklachten kunnen op iedere leeftijd voorkomen. De oorzaak van pijnklachten vanuit de heup kan erg verschillend zijn.

Meer lezen

Tenniselleboog

Tenniselleboog

Tenniselleboog is een overbelastingssyndroom van de extensoren in de pols, dat wil zeggen dat de klachten meestal geleidelijk ontstaan en verergeren.

Meer lezen

Frozen shoulder

Frozen shoulder

Frozen shoulder, ook wel bevroren schouder genoemd, is een aandoening aan de schouder waarbij sprake is van pijn samen met een beperkte bewegingsvrijheid van de schouder.

Meer lezen

Behandel methodes

Omdat we graag verder gaan dan traditionele fysiotherapie Tilburg, gebruiken we verschillende behandelmethodes om jouw specifieke klacht te kunnen behandelen. Zo gaat Manuele therapie weer net wat verder dan de traditionele methode en gebruiken we weer een variant op de Dry Needling methode. Ook voor een revalidatie na een operatie kun je bij onze praktijk terecht. Heb je last van een sportblessure? Daar zijn we in gespecialiseerd! Met de uitgebreide intake die we doen, kunnen we een specifiek behandelplan maken, waarin de volgende methodieken gebruikt kunnen worden:

[dsm_icon_list _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dsm_icon_list_child text=”Manuele therapie” font_icon=”N||divi||400″ icon_font_size=”30px” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Integrative dry needling” font_icon=”N||divi||400″ icon_font_size=”30px” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Sportzorg” font_icon=”N||divi||400″ icon_font_size=”30px” _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text=”Revalidatie na operatie” font_icon=”N||divi||400″ icon_font_size=”30px” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]
fysiopraktijk Tilburg

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Routebeschrijving

Waar zitten we in Tilburg?

Op dit moment hebben we twee locaties voor onze fysiotherapeuten Tilburg. Doordat we twee locaties hebben in Tilburg, zitten we altijd bij je in de buurt.

Ons eerste fysiopraktijk is gevestigd in Tilburg Centrum, aan de Veldhovenring 57. Onze tweede locatie is gevestigd in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstreet 89 bij de Basic Fit Tilburg Reeshof.

Afspraak maken.