fbpx

Fysiotherapie Tilburg

Afspraak maken?

Fysiotherapie Tilburg door Fysio Fitaal

Op zoek naar fysiotherapie Tilburg? Wij zijn Fysio Fitaal, een moderne fysiotherapie praktijk uit Tilburg. We hebben een team van experts, met wie wij voor jou klaar staan om je dichter bij je doelstelling te brengen.

Met een praktijk aan de Veldhovenring en een praktijk in Tilburg Reeshof, kunnen we jou altijd op de juiste locatie helpen met fysiotherapie Tilburg. Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. We kijken niet alleen maar naar jouw klacht, maar werken samen naar een langdurig herstel. Dit doen we met verschillende behandelmethodes. Zo zijn we beschikbaar voor manuele therapie, integrative dry needling, revalidatie na een operatie en zijn we gespecialiseerd in sport fysiotherapie Tilburg.

Heb je klachten? Maak dan snel een afspraak met onze fysiotherapeut Tilburg.

Klachten

Nekklachten

Nekpijn kan uit het niets of zeer langzaam ontstaan. Soms merk je ineens dat bepaalde bewegingen niet goed meer gaan of gewoon helemaal niet mogelijk zijn.

Rugklachten

Helaas komen rugklachten steeds vaker voor. Vaak ontstaan ze spontaan of verergeren ze langzaam. Maak nu een afspraak voor een behandeling in onze Fysiopraktijk in Tilburg.

Schouderklachten

Schouderklachten komen steeds vaker voor. Soms zijn de klachten ook een terugkerende blessure. Zwaar fysiek werk en sporten zijn vaak mogelijk oorzaken. We helpen je graag in onze praktijk in Tilburg.

Heupklachten

Heupklachten komen op iedere leeftijd voor. De oorzaak van de klachten lopen erg uiteen. Heb je last van je heup(en) en wil je behandeld worden? Maak nu een afspraak bij ons in Tilburg.

Knieklachten

Klachten aan de knie kunnen langzaam ontstaan, maar ook ineens door een val of een ongeluk. In onze praktijk aan de Veldhovenring in Tilburg is sportletsel een veel voorkomende oorzaak.

Sportblessures

Sportblessures kunnen uit het niets ontstaan tijdens het sporten. Soms gaat het gewoon mis en is het niet te voorkomen. Belangrijk is dat je niet te lang wacht met een behandeling. Maak nu een afspraak.

Behandel methodes voor fysiotherapie Tilburg

Omdat we graag verder gaan dan traditionele fysiotherapie Tilburg, gebruiken we verschillende behandelmethodes om jouw specifieke klacht te kunnen behandelen. Zo gaat Manuele therapie weer net wat verder dan traditionele fysiotherapie en gebruiken we weer een variant op de Dry Needling methode. Ook voor een revalidatie na een operatie kun je bij onze fysiotherapiepraktijk Tilburg terecht. Heb je last van een sportblessure? Daar zijn we in gespecialiseerd! Met de uitgebreide intake die we doen, kunnen we een specifiek behandelplan maken, waarin de volgende methodieken gebruikt kunnen worden:

  • NManuele therapie
  • NIntegrative dry needling
  • NSport fysiotherapie Tilburg
  • NRevalidatie na operatie
Fysiotherapeut Tilburg

Fysiofitaal Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysiofitaal Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 Tilburg

Routebeschrijving

Waar zit Fysio Fitaal Tilburg?

Op dit moment hebben we twee locaties voor onze fysiotherapeuten Tilburg. Doordat we twee locaties hebben in Tilburg, zitten we altijd bij je in de buurt.

Ons eerste fysiopraktijk is gevestigd in Tilburg Centrum, aan de Veldhovenring 57. Onze tweede locatie is gevestigd in Tilburg Reeshof, aan de Spaubeekstreet 89 bij de Basic Fit Tilburg Reeshof.

Blogs

Herstel bij liesklachten

Omgaan met liespijn

Algemeen, Heup, Sportblessures

Liespijn kan verschillende oorzaken hebben. Dit komt doordat verschillende structuren allemaal pijn in de lies kunnen veroorzaken. Sommige structuren zorgen voor een lokale pijn andere zijn het...

Allon Melchers 3 Tips om af te vallen

Algemeen, Voeding

Voeding is een moeilijk te begrijpen term. Het omvat veel verschillende factoren, die elk van invloed zijn op de manier hoe ons lichaam hierop reageert. Sommige mensen willen graag afvallen en...

Verstuikte enkel – inversie trauma

Algemeen, Sportblessures

Bijna iedereen is wel eens een keer door zijn enkel gegaan. In de meeste gevallen klapt de enkel dan naar binnen toe. Deze beweging van de enkel wordt inversie genoemd. Vandaar de benaming...

Maak een afspraak voor Fysiotherapie Tilburg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze laatste blogs!

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt vanaf nu maandelijks onze nieuwsbrief.