Fysio Fitaal x Dennis Eresh

Trainen met knie pijn
Fysio Fitaal & Dennis Eresh PT Tilburg

Dennis Eresh Personal Training

Mijn naam is Dennis, 30 jaar oud en ruim 15 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Om mensen nog beter en intensiever te kunnen begeleiden ben ik in 2017 gestart met mijn bedrijf Dennis Eresh Personal Training. Ik merkte in de sportscholen waar ik heb gewerkt er veel behoefte is aan begeleiding omtrent training en voeding. En er vooral veel sprake is van misinformatie. Mensen doen maar wat oefeningen die ze zien op Youtube of houden er rare eetgewoontes op na. Terwijl ik dicht bij de basis wil blijven omtrent training en voeding. Geen gekke diëten die toch niet vol te houden zijn of alleen maar shakes drinken. ‘’Normaal’’ blijven eten met het gezin en nog steeds je doelstelling halen is waar ik samen met mensen naar toe werk. En vooral ook plezier halen uit het trainen is voor mij heel belangrijk.

Fysio Fitaal x Mauricio Franklin

Ik ben gaan samenwerken met Fysiofitaal vanwege de gedeelde visie omtrent trainen met blessures of fysieke ongemakken. Ik kreeg wel eens afmeldingen van leden die geblesseerd waren of ergens last van hadden. Via hun therapeut of arts kregen ze dan mee ‘’hou maar even rust”. Terwijl dit vaak niet nodig hoeft te zijn.

Bij Fysiofitaal krijg je een oplossingsgericht behandelplan om te kijken naar wat wel mogelijk is qua trainingsarbeid of specifieke oefeningen om de klachten te verhelpen. Dat is voor mij als trainer ideaal. Zo kan ik samen met mijn leden doorgaan in het behalen van hun doelstellingen. Op een veilige manier met zo min mogelijk ongemak!

Contact opnemen met Dennis Eresh?

Fysio Fitaal Tilburg - Veldhovenring

Veldhovenring 57
5041 BB Tilburg

Routebeschrijving

Fysio Fitaal Tilburg - Reeshof

Spaubeekstraat 89
5035 JV, Tilburg